Lotsgatan 19 A14

2 rum & kök på fjärde våningen med fantastisk utsikt

Pinta-ala

56,6 m²

Myyntihinta

332 700,00 €

Velaton hinta

332 700,00 €

Sijainti

22100 Mariehamn

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

4 / 8

Satsa på en skatt på paradplats med glittrande vyer!

Med stor glädje presenterar vi alla tiders nyproduktion i hjärtat av Östersjön - Bostads Ab Fyren i Mariehamn! Våra drömbostäder kommer att vara belägna i Mariehamns högsta bostadshus på egen tomt närmast havet med utsökt utsikt från samtliga lägenheter.

Många fina lägenheter var reserverade redan vid byggstarten förra året men ännu har du chansen att hitta ditt drömboende i vad som väntas bli ett framträdande landmärke i hamninloppet till Mariehamn, med bästa möjliga havsutsikt och västerläge. På första parkett mot Ålands hav uppförs just nu Ålands högsta och mest exklusiva lägenhetshus i åtta våningar med vad som förmodligen är Mariehamns mest fantastiska utsikt.
Här får också Du som bor utanför Åland möjlighet att köpa Din drömbostad, mitt i Östersjön!

Standarden utgår från extra allt och erbjuder något utöver det vanliga, så som golvkyla, bilpool (elbil), övernattningssvit, platsbyggda kök med integrerade vitvaror, penthousebastu, påkostad lobby och enorma fönster. Här finns dessutom tilltagna gemensamma utrymmen och inglasade balkonger samt tillgång till 1000 kvadratmeter underjordisk parkeringsgarage - allt samlat på bolagets ägotomt vid havet.

En unik tomt kräver en unik byggnad.
Arkitekt Micko Koskinen-Pahlman & Co har spenderat åtskilliga timmar på att utforma projektet. Samtliga bostäder erbjuder fantastisk utsikt tack vare husets speciella diamantform. Vinklarna i fasaden mot stranden representerar vågorna i havet. De stora, inglasade balkongerna har integrerats i fasaden och ger extra utrymme för vistelse året runt. Stort fokus har lagts på att planera trivsamma allmänna utrymmen.

Som bostadsköpare under byggnationstiden i Bostads Ab Fyren får du utan extra kostnad välja interiör i enlighet med något av inredningsalternativen NORDIC, ORGANIC eller URBAN. Specifika önskemål eller tillval utöver inredningspaket ordnas mot tilläggskostnad.

För att genomföra projektet har välrenommerade och erfarna lokala samarbetspartners valts med omsorg. Allbygg Ab, en trygg aktör med lång erfarenhet och många referensprojekt, är byggentreprenör. MIRA Arkitektstudio Ab, med omfattande erfarenhet av tidigare projekt i området.
RS-avtal har tecknats med Ålandsbanken som även är förvarare av skyddsdokumenten. Insolvensgarantiförsäkring (ersätter kostnader som orsakats av konstruktionsfel under försäkringsbolagets ansvarstid) har tecknats med Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.
Initiativtagare till projektet är Lotsberget Ab.

Är du intresserad av att bo i ett av Ålands mest fantastiska hus? Hör av dig till oss på Aktia Fastighetsförmedling så berättar vi mer.

Välkommen hem!

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
332 700,00 €
Myyntihinta
332 700,00 €
Neliöhinta
4 614,42 €
Rakennusvuosi
2021
Kuvaus
2 rum & kök på fjärde våningen med fantastisk utsikt
Tilat ja varustelu
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, oma sopimus, kosteusmittausta ei ole tehty
Koko
kaksio
Pinta-ala
56,6 m²
Muu pinta-ala
15,5 m²
Kokonaispinta-ala
72,1 m²
Kerros
4
Yleiskunto
uusi
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Kustannukset

Hoitovastike
155,65 €
Yhtiövastike yht.
155,65 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 371 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
1 371 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, oma sopimus, kosteusmittausta ei ole tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Fyren i Mariehamn
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua