Lotsgatan 19 A14

2 rum & kök på fjärde våningen med fantastisk utsikt

Storlek

56,6 m²

Försäljningspris

332 700,00 €

Skuldfritt pris

332 700,00 €

Område

22100 Mariehamn

Typ

höghus

Våning

4 / 8

Satsa på en skatt på paradplats med glittrande vyer!

Med stor glädje presenterar vi alla tiders nyproduktion i hjärtat av Östersjön - Bostads Ab Fyren i Mariehamn! Våra drömbostäder kommer att vara belägna i Mariehamns högsta bostadshus på egen tomt närmast havet med utsökt utsikt från samtliga lägenheter.

Många fina lägenheter var reserverade redan vid byggstarten förra året men ännu har du chansen att hitta ditt drömboende i vad som väntas bli ett framträdande landmärke i hamninloppet till Mariehamn, med bästa möjliga havsutsikt och västerläge. På första parkett mot Ålands hav uppförs just nu Ålands högsta och mest exklusiva lägenhetshus i åtta våningar med vad som förmodligen är Mariehamns mest fantastiska utsikt.
Här får också Du som bor utanför Åland möjlighet att köpa Din drömbostad, mitt i Östersjön!

Standarden utgår från extra allt och erbjuder något utöver det vanliga, så som golvkyla, bilpool (elbil), övernattningssvit, platsbyggda kök med integrerade vitvaror, penthousebastu, påkostad lobby och enorma fönster. Här finns dessutom tilltagna gemensamma utrymmen och inglasade balkonger samt tillgång till 1000 kvadratmeter underjordisk parkeringsgarage - allt samlat på bolagets ägotomt vid havet.

En unik tomt kräver en unik byggnad.
Arkitekt Micko Koskinen-Pahlman & Co har spenderat åtskilliga timmar på att utforma projektet. Samtliga bostäder erbjuder fantastisk utsikt tack vare husets speciella diamantform. Vinklarna i fasaden mot stranden representerar vågorna i havet. De stora, inglasade balkongerna har integrerats i fasaden och ger extra utrymme för vistelse året runt. Stort fokus har lagts på att planera trivsamma allmänna utrymmen.

Som bostadsköpare under byggnationstiden i Bostads Ab Fyren får du utan extra kostnad välja interiör i enlighet med något av inredningsalternativen NORDIC, ORGANIC eller URBAN. Specifika önskemål eller tillval utöver inredningspaket ordnas mot tilläggskostnad.

För att genomföra projektet har välrenommerade och erfarna lokala samarbetspartners valts med omsorg. Allbygg Ab, en trygg aktör med lång erfarenhet och många referensprojekt, är byggentreprenör. MIRA Arkitektstudio Ab, med omfattande erfarenhet av tidigare projekt i området.
RS-avtal har tecknats med Ålandsbanken som även är förvarare av skyddsdokumenten. Insolvensgarantiförsäkring (ersätter kostnader som orsakats av konstruktionsfel under försäkringsbolagets ansvarstid) har tecknats med Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.
Initiativtagare till projektet är Lotsberget Ab.

Är du intresserad av att bo i ett av Ålands mest fantastiska hus? Hör av dig till oss på Aktia Fastighetsförmedling så berättar vi mer.

Välkommen hem!

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
egen
Skuldfritt pris
332 700,00 €
Försäljningspris
332 700,00 €
Pris per kvadrat
4 614,42 €
Byggnadsår
2021
Beskrivning av objektet
2 rum & kök på fjärde våningen med fantastisk utsikt
Lokaler och utrustning
balkong, hiss, konditionsgranskning har inte utförts, eget avtal med tjänstleverantören, fuktmätning har inte utförts
Volym
2 rum
Yta
56,6 m²
Yta i andra lokaler
15,5 m²
Yta totalt
72,1 m²
Våning
4
Allmänt skick
ny
Energiklass
Ej lagenligt energicertifikat

Kostnader

Bolagsvederlag
155,65 €
Skötselvederlag
155,65 €

Tomt och planläggning

Tomtens areal
1 371 m²
Tomt
egen

Objektets beskrivning

Tomtens areal
1 371 m²
Tomt
egen
Annat
balkong, hiss, konditionsgranskning har inte utförts, eget avtal med tjänstleverantören, fuktmätning har inte utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betong
Värmesystem
fjärrvärme annat

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Bostads Ab Fyren i Mariehamn
Disponent
Val av disponenttjänster görs av aktieköparna.
Ansvar för fastighetsskötsel
servicebolag
Tomt
egen

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska