Spjutsundintie 338

Pinta-ala

0,73 ha

Myyntihinta

120 000,00 €

Velaton hinta

120 000,00 €

Sijainti

01190 Box

Tyyppi

omakotitalotontti

Tontin omistus

oma

Länteen avautuva rinnetontti 0,732 ha. Tontilla pieni purettavaksi tarkoitettu vanha kesämökki ja liiteri. Tontin alapäässä tasainen peltoalue. Osayleiskaavan mukainen rakennusoikeus 250 m² okt + 100 m² talousrakennuksia. Osuuskunnan vesi- ja viemärii lähellä tontin rajaa. Tie perille.

Perustiedot

Tyyppi
omakotitalotontti
Velaton hinta
120 000,00 €
Myyntihinta
120 000,00 €
Koko
ei luokiteltu

Tontti ja kaavoitus

Lisätietoa tontista
Tontilla on purettavia rakennuksia.
Tontin pinta-ala
0,73 ha
Tontin omistus
oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Lisätietoa kaavoituksesta
KYLÄALUE. Merkinnällä osoitetaan kyläasutuksen sekä sen tarvitsemien palvelu- ja työtilojen alueet. Alue on tarkoitettu kylämäisen rakentamisen alueeksi, jolle saa rakentaa kyläyhteisöjen toimintaa tukevia yleisiä rakennuksia. Alueelle voidaan sijoittaa tarvittaessa myös sellaisia työ- ja liiketiloja, joiden käytöstä ei aiheudu lähiympäristöön asumisviihtyvyyttä heikentävää häiriötä kuten melua, tärinää, ilman pilaantumista tai raskasta liikennettä. Uudisrakennukset on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Tiiviisti rakennetuilla alueilla tulee rakennustavan noudattaa ensisijaisesti jo olemassa olevien rakennusten rakennustapaa. Alueen laskennallinen rakennusoikeus määrittyy seuraavien periaatteiden mukaisesti: - ensimmäinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 0,2-1 ha, mikäli kiinteistö liitetään vesi- ja viemäriverkostoon - ensimmäinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 0,5-1 ha, mikäli kiinteistöä ei liitetä vesi- ja viemäriverkostoon - toinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 1-3ha - kolmas rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 3-7ha - neljäs rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 7-10 ha - viides rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 15 ha jne. 1 lisärakennuspaikka 5 hehtaaria kohden
Rakennusoikeus
Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen ja yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 250 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon tai kerrokseen rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300m². Lisäksi yli 5000 m² kokoiselle rakennuspaikalle voi rakentaa kerrosalaltaan enintään 100 m²:n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä ja tieliittymää kuin päärakennus. Olemassa olevaan rakennukseen rakennettava sivuasunto saa olla huoneistoalaltaan enintään 70 m². Sivuasunto ja päärakennus muodostavat kokonaisuuden, jota ei maanmittaustoimituksella saa erottaa itsenäisiksi kiinteistöiksi. Sivuasuntoa ei lasketa rakennuspaikaksi ja se ei vähennä rakennuspaikkojen enimmäismäärää.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
0,73 ha
Kiinteistötunnus
753-422-3-222
Tontin omistus
oma

Taloyhtiö

Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua