Välskärinkatu 33

6h+k+2wc+s+takkah+varastotilaa

Pinta-ala

130 m²

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Sijainti

20740 Turku

Tyyppi

omakotitalo

Kerros

3 / 3

Vanhalla viihtyisällä omakotialueella ja suurella tontilla sijaitseva remontoitava omakotitalo. Koti sijaitsee rauhallisella kadulla, josta ei ole läpikulkua.

Sisääntulokerroksessa on tilava keittiö, josta kulku ruokailuhuoneeseen. Matka jatkuu tästä olohuoneeseen, johon ulkoseinän erkkeri tuo mukavasti ilmettä. Lisäksi tästä kerroksesta löytyy makuuhuone, wc, myöhemmin rakennettu inva-wc ja eteistila.

Ullakkokerroksessa keskiössä on iso huone, jossa huonekorkeus rajoittuu katon muotoon. Kattoparrut tuovat mukavaa tunnelmaa ja niitä voikin hyödyntää sisustuksessa monella tapaa. Tässä kerroksessa on myös toinen makuuhuone ja keittiö, jonka kaapistot on poistettu. Aikojen saatossa ullakolle on rakennettu kylpyhuone, joka on nyt purettu.

Kellarikerroksessa on kylpyhuone, sauna, takkahuone ja runsaasti säilytystilaa. "Kodinhoitotilaan" on jossain vaiheessa rakennettu wc-istuin.

Sijainti on hyvä, sillä Turun keskustaan ajat kymmenessä minuutissa sekä Helsingin moottoritielle muutamassa minuutissa.

Tontti on jaettavissa kahdeksi tontiksi, jolloin etummaisen tontin pinta-alaksi jäisi 890 m2 ja takimmaisen tontin 1080 m2. Takimmaisen tontin rakennusoikeuden määräksi tulisi 214 m2. Rakennusoikeuden määrän puitteissa siihen saa rakentaa asunnon ja yhden talousrakennuksen. Tonttien pinta-alat tarkentuvat kun mahdollisia tonttijakoluonnoksia aloitetaan virallisesti laskemaan.

Lisätiedot ja esittelyt tästä kodista:
Minna Lehto, p. 040 3002303

Perustiedot

Tyyppi
omakotitalo
Velaton hinta
159 000,00 €
Myyntihinta
159 000,00 €
Neliöhinta
893,26 €
Rakennusvuosi
1956
Kuvaus
6h+k+2wc+s+takkah+varastotilaa
Tilat ja varustelu
oma sauna, kuntotarkastus tehty
Koko
6 h ja enemmän
Pinta-ala
130 m²
Muu pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
178 m²
Kerros
3
Yleiskunto
tyydyttävä
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Kustannukset

Lisätietoa maksuista
Öljyn kulutus ollut viime vuosina n 4200 l/vuosi. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Kaupanvahvistuskulut puoliksi ostajan ja myyjän kesken, samoin mahdollinen kuntotarkastus. Lainhuudatuskulut. 3 % varainsiirtovero kauppahinnasta.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 972 m²
Tontin omistus
oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Lisätietoa kaavoituksesta
Turun kaupunki
Rakennusoikeus
Kaavan mukainen merkintä 1as/600 osoittaa tonttimaan neliömetrimäärän, jota kohti saa rakentaa yhden asunnon. Tontti on jaettavissa kahdeksi tontiksi, jolloin etumaisen tontin pinta-alaksi jäisi 890 m2 ja takimmaisen 1080 m2. Takimmaisen tontin rakennusoikeuden määräksi tulisi 214 m2. Rakennusoikeuden puitteissa saa rakentaa yhden asunnon ja yhden talousrakennuksen.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
1 972 m²
Kiinteistötunnus
853-35-14-4
Tontin omistus
oma
Muuta
oma sauna, kuntotarkastus tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu
Kattotyyppi
harjakatto
Kate
tiilikate
Lämmitysjärjestelmä
öljy
Takka
takka

Taloyhtiö

Tontin omistus
oma

Keittiö

Varustelu
astianpesukone
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi
jääkaappi/pakastin

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua