Välskärinkatu 33

6h+k+2wc+s+takkah+varastotilaa

Storlek

130 m²

Försäljningspris

199 000,00 €

Skuldfritt pris

199 000,00 €

Område

20740 Turku

Typ

egnahemshus

Våning

3 / 3

Vanhalla viihtyisällä omakotialueella ja suurella tontilla sijaitseva remontoitava omakotitalo. Koti sijaitsee rauhallisella kadulla, josta ei ole läpikulkua.

Sisääntulokerroksessa on tilava keittiö, josta kulku ruokailuhuoneeseen. Matka jatkuu tästä olohuoneeseen, johon ulkoseinän erkkeri tuo mukavasti ilmettä. Lisäksi tästä kerroksesta löytyy makuuhuone, wc, myöhemmin rakennettu inva-wc ja eteistila.

Ullakkokerroksessa keskiössä on iso huone, jossa huonekorkeus rajoittuu katon muotoon. Kattoparrut tuovat mukavaa tunnelmaa ja niitä voikin hyödyntää sisustuksessa monella tapaa. Tässä kerroksessa on myös toinen makuuhuone ja keittiö, jonka kaapistot on poistettu. Aikojen saatossa ullakolle on rakennettu kylpyhuone, joka on nyt purettu.

Kellarikerroksessa on kylpyhuone, sauna, takkahuone ja runsaasti säilytystilaa. "Kodinhoitotilaan" on jossain vaiheessa rakennettu wc-istuin.

Sijainti on hyvä, sillä Turun keskustaan ajat kymmenessä minuutissa sekä Helsingin moottoritielle muutamassa minuutissa.

Tontti on jaettavissa kahdeksi tontiksi, jolloin etummaisen tontin pinta-alaksi jäisi 890 m2 ja takimmaisen tontin 1080 m2. Takimmaisen tontin rakennusoikeuden määräksi tulisi 214 m2. Rakennusoikeuden määrän puitteissa siihen saa rakentaa asunnon ja yhden talousrakennuksen. Tonttien pinta-alat tarkentuvat kun mahdollisia tonttijakoluonnoksia aloitetaan virallisesti laskemaan.

Lisätiedot ja esittelyt tästä kodista:
Minna Lehto, p. 040 3002303

Grunduppgifter

Typ
egnahemshus
Skuldfritt pris
199 000,00 €
Försäljningspris
199 000,00 €
Pris per kvadrat
1 117,98 €
Byggnadsår
1956
Beskrivning av objektet
6h+k+2wc+s+takkah+varastotilaa
Lokaler och utrustning
egen bastu, besiktning har utförts
Volym
6 h ja enemmän
Yta
130 m²
Yta i andra lokaler
48 m²
Yta totalt
178 m²
Våning
3
Allmänt skick
tillfredsställande
Energiklass
Ej lagenligt energicertifikat

Kostnader

Övriga avgifter
Öljyn kulutus ollut viime vuosina n 4200 l/vuosi. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Kaupanvahvistuskulut puoliksi ostajan ja myyjän kesken, samoin mahdollinen kuntotarkastus. Lainhuudatuskulut. 4 % varainsiirtovero kauppahinnasta, ei koske ensiasunnon ostajia.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
1 972 m²
Tomt
oma
Tomtens typ
Tasamaatontti
mera information om tomten
Turun kaupunki
Byggrätt
Kaavan mukainen merkintä 1as/600 osoittaa tonttimaan neliömetrimäärän, jota kohti saa rakentaa yhden asunnon. Tontti on jaettavissa kahdeksi tontiksi, jolloin etumaisen tontin pinta-alaksi jäisi 890 m2 ja takimmaisen 1080 m2. Takimmaisen tontin rakennusoikeuden määräksi tulisi 214 m2. Rakennusoikeuden puitteissa saa rakentaa yhden asunnon ja yhden talousrakennuksen.

Objektets beskrivning

Tomtens areal
1 972 m²
Fastighetsbeteckning
853-35-14-4
Tomt
oma
Annat
egen bastu, besiktning har utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu
Taktyp
harjakatto
Taktäckning
tiilikate
Värmesystem
öljy
Spis
takka

Bostadsbolag

Tomt
oma

Kök

Utrustning
astianpesukone
Öppen spis
sähköliesi
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska