Samarbete med Aktia Bank

Koncept Aktia

Shutterstock 1006161013 editedcolors

Ett smidigt samarbete mellan banken och fastighetsförmedlaren underlättar arbetet, i synnerhet då kunden måste hitta ett nytt hem innan det gamla är sålt. Vi ser till att våra kunder inte i onödan får skyndsamt eller att de tar för stora risker. Vi vill istället försäkra oss om att hela processen sker på ett kontrollerat och tryggt sätt. Vi vill att du blir bekant med de olika stadierna för bostadshandel medan din egen fastighetsmäklare ser till att allt sker som det ska. Vårt nära och förtroliga samarbete med Aktia Bank gör att dina bostadsaffärer sker på ett säkert sätt.

Ett proffs ger en värdering

För att det ska vara möjligt att köpa ett nytt hem innan det gamla är sålt bör banken ha en pålitlig uppskattning över försäljningstiden och priset på ditt nuvarande hem. Fastighetsmäklarens kunnighet spelar en stor roll då banken fattar beslut om lån och krediter. En professionellt utförd uppskattning om försäljningstid och värdering av pris underlättar bankens uträkningar. Naturligtvis påverkar även din egen ekonomi bankens slutliga beslut .

TOP 3-nyttor med ett samarbete mellan mäklare och banken:

  • Försäljningen av ditt gamla hem och köp av ditt nya sker smidigt.
  • Mäklarnas kunnighet underlättar bankens lånebeslut.
  • Osäkerheten i anknytning till bostadsbyte minskar då du får stöd av proffs inom både finansiering och fastighetsförmedling.

20 maj 2020

Dela sidan