Noora Kainonen

Försäljningsrepresentant

Mitt intresse för fastighetsbranschen väcktes genom min passion för inredningsplanering och boendekoncept. Detta ledde mig till att börja hyra ut möblerade lägenheter, och genom den erfarenheten växte mitt intresse för fastighetsförmedling ännu mer.

Jag beslutade mig för att utbilda mig inom fastighetsförmedling och när jag anslöt mig till Aktia Fastighetsförmedling blev mina drömmar verklighet. Här har jag haft förmånen att arbeta tätt tillsammans med erfarna mäklare.


I min roll som bostadsrepresentant strävar jag efter att etablera starka och förtroendefulla kundrelationer. Jag lyssnar uppmärksamt på mina kunders behov och vägleder dem genom deras bostads- och fastighetsaffärer. Mitt mål är att varje affär ska löpa så smidigt som möjligt och vara en positiv upplevelse för mina kunder. Jag håller mig ständigt uppdaterad med marknadstrender, fastigheternas värden och aktuella lagar för att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen.


Vid sidan av mitt arbete njuter jag av att spendera tid i naturen och utforska nya resmål både inom och utanför landets gränser. Det hjälper mig att upprätthålla balans och motivation både i mitt personliga och professionella liv.


Jag ser fram emot möjligheten att hjälpa dig att förverkliga dina fastighetsdrömmar, oavsett om du letar efter en mysig citylägenhet eller en fridfull strandfastighet. Tveka inte att ta kontakt så kan vi tillsammans påbörja resan mot dina fastighetsmål.

Skicka kontaktbegäran
Face Noora Kainunen

Kontakta mäklaren

Objekt till salu