Taina Friman

Fastighetsmäklare, AFM

Jag har merkantil utbildning och 20 års erfarenhet av och syn på försäljning och marknadsföring, inom både handel och utveckling av högklassiga brand. En fascinerande värld.

För ungefär tio år sedan började jag se mig om efter nya utmaningar och hamnade i fastighetsbranschen, som redan länge intresserat mig. Jag hittade en ny karriär och ett drömyrke! För närvarande sysslar jag med just det jag älskar mest – jag hjälper mina kunder att förverkliga sina boendedrömmar.


Jag har bred erfarenhet av aktie- och fastighetshandeln i huvudstadsregionen. Jag vet hur du smartast säljer din bostad. Jag känner marknaden, den rätta prisnivån och är noggrann med bakgrundsarbetet. Jag ser det som en hedersuppgift att sälja din bostad. Jag är diplomatisk, sakkunnig och öppen. Nöjda kunder, deras anhöriga och bekanta återkommer till mig gång efter annan när det igen blir aktuellt att byta bostad.


Det välfungerade och breda samarbetet inom Aktiakoncernen, såväl mellan kolleger som mot kunder, är en fin grund att bygga en framgångsrik bostadsaffär på. Annonserna får omfattande synlighet och når ut genom många olika kanaler.


Funderar du på att sälja din bostad? Ta kontakt!


Palvelen myös suomeksi. Ota yhteyttä!


Service also in English!

Skicka kontaktbegäran
Tanja Friman

Kontakta mäklaren

Objekt till salu