Loviisa

Asunnon- ja kiinteistönvälitystä Loviisassa

Aktia LKV tarjoaa asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Loviisassa. Olit sitten kauppaamassa kotia vilkkaasta keskustasta tai ihanalta puistoon rajoittuvalta tontilta, autamme kaikissa kiinteistön myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

Aktia LKV Loviisa auttaa asunnon ja kiinteistön ostajia löytämään unelmakotinsa. Jatkuvasti kasvavasta kiinteistöjen ja asuntojen tarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jos olet myymässä tai ostamassa kiinteistöä, ota rohkeasti yhteyttä Loviisan Aktia LKV-toimistoon.

Lyhyesti Loviisan toimistosta

Toteuta haaveesi uudesta kodista! Jos unelmasi on vaikkapa omakotitalo idyllisessä Loviisassa, saat unelmasi onnistumaan avullamme. Meillä loviisalaisilla välittäjillä on energiaa ja innostusta, jonka mielellämme annamme käyttöösi, kun suunnittelet elämäsi suurimpia ratkaisuja. Osaamme opastaa sinut asuntokaupan kiemuraisen polun läpi rautaisella ammattitaidolla. Hallitsemme asuntokaupan juridiikan, ammattimaisen hinnoittelun ja aikataulun suunnittelun.

Monet asiakkaistamme palaavat hoitamaan asuntoasioitaan kanssamme yhä uudelleen – tämä rohkaisee meitä jatkamaan työtämme ja kehittämään osaamistamme entisestään. Monen onnistuneen asuntokaupan jälkeen olemme huomanneet, että tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä