Loviisa

Asunnon- ja kiinteistönvälitystä Loviisassa


Aktia LKV tarjoaa asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Loviisassa. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa kotia ydinkeskustasta tai puistoon rajoittuvalta viehättävältä tontilta, autamme kaikissa kiinteistön ja asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.


Toteuta haaveesi unelmiesi kodista Aktia LKV:n ammattilaisten kanssa. Alati kasvavasta asunto- ja kiinteistötarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Oletpa myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme Loviisassa.


Lyhyesti Loviisan toimistosta


Toteuta haaveesi uudesta kodista! Jos unelmasi on vaikkapa omakotitalo idyllisessä Loviisassa, saat unelmasi toteutumaan avullamme. Meillä loviisalaisilla välittäjillä on energiaa ja innostusta, jonka mielellämme annamme käyttöösi, kun suunnittelet elämäsi suurimpia ratkaisuja. Osaamme opastaa sinut asuntokaupan kiemuraisen polun läpi rautaisella ammattitaidolla. Hallitsemme asuntokaupan juridiikan, ammattimaisen hinnoittelun ja aikataulun suunnittelun.


Monet asiakkaistamme palaavat hoitamaan asuntoasioitaan kanssamme yhä uudelleen – tämä rohkaisee meitä jatkamaan työtämme ja kehittämään osaamistamme entisestään. Monen onnistuneen asuntokaupan jälkeen olemme huomanneet, että tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä