Turku

Kiinteistönvälitys Turku


Aktia LKV tarjoaa ystävällistä kiinteistönvälitystä Turussa. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa kotia vilkkaasta keskustasta tai taloa puron laidalta, autamme kaikissa kiinteistön ja asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.


Toteuta haaveesi unelmiesi kodista Aktia LKV:n ammattilaisten kanssa. Alati kasvavasta asuntotarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Oletpa myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme Turussa.


Lyhyesti Turun toimistosta


Asunnon myynti ja ostaminen ovat usein isoimpia kauppoja, joita elämäsi aikana teet.


Aktia LKV Turku tarjoaa luotettavaa ja turvallista kiinteistönvälitystä Turussa ja lähialueilla. Välittäjämme tekee asunnostasi maksuttoman hinta-arvion ja hoitaa ammattitaidolla niin markkinoinnin kuin kaikki asunnon tai kiinteistön myyntiin liittyvät vaiheet, kuten sopimusten laatimisen.


Meidän työmme on markkinoida asuntoasi tai kiinteistöäsi, jotta se löytää oikean ostajan. Myynti-ilmoituksesi on esillä Aktia Kiinteistönvälityksen sivuilla, minkä lisäksi ilmoitamme asunnostasi lehdissä ja Turun toimistomme ikkunassa.
Vuokrapalvelut 040 300 2304

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä