Skärgårdsflottsgatan 10

2 r, k, bdr, ingl. balkong. förråd

Storlek

38 m²

Försäljningspris

187 052,00 €

Skuldfritt pris

280 000,00 €

Område

00590 Helsingfors

Typ

höghus

Våning

2 / 7

Urbant boende – Maritim fritid
Från den rymliga rumslika balkongen öppnar sig en vidsträckt utsikt över Kronbergsfjärden och ögat når ända till Sveaborg. Kustlivet är här framför dej och tiden på balkongen går obemärkt förbi med en vacker havsutsikt. Vi befinner oss på på det bästa läget i Kronbergsstranden.
En fantastiks ljus tvåa på tredje våningen, vars läge i huset är noggrant utvalt. En trivsam park har planerats framför huset, så utsikten från bostaden kommer att förbli öppen när området är färdigbyggt.
Lägenhetens planlösning och rumsgestaltning har genomförts framgångsrikt så att hemmet verkar större än dess kvadratmetrar och vardagsfunktionaliteten har inte kompromissats. Boendet har satsats på på många sätt, och utöver vattenburen golvvärme har lägenheten även golvkyla för varma sommardagar. En varm förråd, specifik för lägenheten, ligger intill och ger gott om förvaringsutrymme. Rummet fungerar både som klädkammare och förråd. Dessutom ger den hela lägenhetsbreda balkongen ytterligare utrymme för livet och är som ett extra vardagsrum. Den inglasade balkongen fungerar året runt, eftersom det även är behagligt att vistas där på soliga vinterdagar.
Bostadsaktiebolaget Helsingin Silhuetti är ett bostadsbolag med 72 lägenheter som färdigställdes 2021 på egen tomt i Kronbergsstranden. Invånarna har tillgång till en skyddad innergård samt gemensamma utrymmen delade med grannföreningen, såsom takterrass, bastuavdelning och klubblokal. Inom kort gångavstånd finns även Kruunuparkering 5, där områdets invånare har tillgång till en gemensam verkstad, gym samt en stor klubblokal.
Kronbergsstranden, beläget i havets famn, representerar det nya Helsingfors när det är som bäst. Redan nu erbjuder det växande området grundläggande tjänster som daghem, skola, livsmedelsbutik och områdets första restaurang, Kruunu Pizzeria, specialiserad på napolitanska pizzor. I planeringen och genomförandet av Kronbergsstranden har man tagit hänsyn till trivseln för invånare i olika åldrar. Underbara havsnära promenadstråk, skogsstigar och andra motionsmöjligheter ger utmärkta förutsättningar för den som uppskattar en aktiv livsstil. Området har goda kommunikationer både med egen bil och med kollektivtrafik. HSL har startat året-runt-färjetrafik mellan Kronbergsstranden och Kanavaranta från våren 2023. Finns det något bättre sätt att börja dagen än med morgonkaffet under en kvartslång färjetur!
Jag visar gärna objektet privat. Ta kontakt och boka din egen visningstid!

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
egen
Skuldfritt pris
280 000,00 €
Försäljningspris
187 052,00 €
Pris per kvadrat
7 000,00 €
Byggnadsår
2021
Beskrivning av objektet
2 r, k, bdr, ingl. balkong. förråd
Lokaler och utrustning
kabel-tv, balkong, hiss
Volym
2 rum
Yta
38 m²
Yta i andra lokaler
2 m²
Yta totalt
40 m²
Våning
2
Allmänt skick
bra
Energiklass
B2018

Kostnader

Skötselvederlag
186,20 €
Finansieringsvederlag
804,87 €
Bolagsvederlag tot.
991,07 €
Vattenavgift
20,00 €

Tomt och planläggning

Tomtens areal
1 196 m²
Tomt
egen

Objektets beskrivning

Tomtens areal
1 196 m²
Tomt
egen
Annat
kabel-tv, balkong, hiss

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betong
Värmesystem
fjärrvärme annat

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Helsingin Silhuetti
Tomt
egen

Kök

Väggmaterial
målad
Golvmaterial
parkett
Utrustning
spisfläkt mikrovågsugn diskmaskin
Öppen spis
induktionsspis separat ugn
Kylskåp
kylskåp/frys - kombiskåp

Badrum

Väggmaterial
kakel
Golvmaterial
klinker
Utrustning
duschvägg tvättmaskinsanslutning golvvärme wc dusch spegelskåp integrerad armatur badrumsskåp

Vardagsrum

Väggmaterial
målad
Golvmaterial
parkett

Sovrum

Golvmaterial
parkett

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
tambur

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska