BAB Fyren

BAB Fyren Utsikt med skepp

Sijoita paraatipaikkaan, josta on loistavat näkymät! Nämä unelmakodit sijaitsevat Itämeren sydämessä, Maarianhaminan korkeimmassa asuinrakennuksessa, omalla tontilla meren äärellä ja kaikista asunnoista on mahtavat näkymät.

Nyt sinulla on tilaisuus löytää unelmakotisi kohteesta, josta odotetaan tulevan näkyvä maamerkki Maarianhaminan sataman sisäänkäynnillä - parhaalla mahdollisella merinäköalalla ja lokaatiolla. Standardin perustana on ekstra kaikkea ja tarjolla on jotain tavallista poikkeavaa, kuten lattianjäähdytys, kimppakyyti (sähköauto), yöpymissviitti, paikan päällä rakennettu keittiö integroiduilla laitteilla, kattohuoneiston sauna, ylellinen aula ja valtavat ikkunat. Lisäksi on tilavia yhteistiloja ja lasitettuja parvekkeita sekä pääsy 1000 neliömetrin maanalaiseen pysäköintihalliin - kaikki tämä yhtiön omalla tontilla meren rannalla.

Uudistuotanto osoitteessa Lotsgatan 19 on arvioitu valmistuvan 11/2023. Täältä voit löytää unelmiesi kodin myös, vaikka asut Ahvenanmaan ulkopuolella.

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä jo tänään, jotta voit saada lisätietoja tästä jännittävästä hankkeesta ja edetä kohti unelmakotiasi!

BAB Fyren Utsikt med skepp
Bostad A27 BAB Fyren Vrum Orga
Bostad A28 BAB Fyren URBAN
BADRUM CONCEPT FYREN ORGANIC

Jaa sivu